Uw specialist in bedrijfsautomatisering!
Met al ruim 10 jaar ervaring is Xoppa uw specialist voor de automatisering van uw bedrijf. Klein of groot, speciale software of hardware, niets is voor ons onbekend. De kracht in onze dienstverlening zit hem niet alleen in onze uitgebreide kennis van zaken, maar ook in de gedrevenheid, klantgerichtheid en communicatie. Wij denken met u mee en zoeken voor uw specifieke situatie de beste oplossing. Op het gebied van automatisering en alles daar omheen. Benieuwd wat Xoppa voor u kan betekenen?

Lees hier verder

 

 

 

Bent u al klaar voor de toekomst?

E-mail, website, webwinkel, cloud. De ontwikkelingen gaan snel en dat wordt ook van u verwacht. Xoppa is gespecialiseerd in internet diensten die verder gaan. Zo hebben veel bedrijven een website, maar wordt die nauwelijks onderhouden. Is uw website goed te bekijken in de nieuwste browsers en op een iPad? Is uw bedrijfsnetwerk en website wel goed beveiligd? Behalve de standaardoplossingen, heeft Xoppa veel ervaring in maatwerk, zoals het koppelen van uw webshop aan uw bedrijfsproces.

Lees hier verder

 

 

 

Wij gaan nét een stapje verder!

Elk bedrijf is anders en geen enkele standaard oplossing biedt exact de oplossing. Vaak is dat geen probleem, maar soms is het nodg om nét een stapje verder te gaan. Xoppa neemt die stap. Hoeveel tijd bent u kwijt omdat uw automatisering niet op uw bedrijf aansluit? Wij analyseren uw bedrijfsproces en bekijken waar maatwerk nodig is. Wij hebben daarbij ervaring op vele gebieden, van het aanpassen van standaard software tot een volledig voor u op maat gemaakte oplossing. Niets is voor ons onbekend.

Lees hier verder

 

 

 

Direct ondersteuning

Continuiteit is van levensbelang voor elk bedrijf. In geval van een probleem staan wij u direct te woord. Onze organisatie is hierop zeer flexibel ingericht, waarbij de continuiteit van uw bedrijf centraal staat.

 

- Contact opnemen

- Direct online support starten

- Oplossingen voor bekende problemen bekijken

- Meer opties voor ondersteuning