Internet toegang

De rol van een goede internet verbinding is tegenwoordig voor levensbelang voor elk bedrijf. Veel applicaties zijn afhankelijk van internet en ook communicatie leunt enorm op beschikbaarheid van internet. Ook mobiel internet is steeds vaker belangrijk voor een bedrijfsvoering. Xoppa biedt zelf geen internet verbindingen aan. Maar dankzij onze ervaring zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren en begeleiding bij de keuze en aanschaf van een stabiele en snelle internet verbinding. Uiteraard verzorgen wij ook de implementatie en beveiliging, waardoor Xoppa de ideale parnter is voor uw internet behoeften. Neem contact op voor meer informatie.

 

Domeinnamen

Een domeinnaam maakt uw bedrijf gemakkelijk toegankelijk op het internet. Soms is het aan te raden om meerdere domeinnamen te gebruiken en eventueel te koppelen. Xoppa adviseert en begeleid u bij de keuze en registratie of verhuizing van een goede domeinnaam. Bij de registratie verzorgen wij als u dat wilt natuurlijk ook de implementatie van (het doorsturen van) uw website, e-mail en beveiliging. Xoppa voor u de registratie volledig verzorgen, maar als u dat fijner vindt brengen wij dit onder bij uw vast registratiepartner. Is uw domeinnaam al in gebruik? Xoppa helpt u met de mogelijkheden tot overname van het domein, of het kiezen van alternatieven. Neem contact op voor meer informatie.

 

E-mail en communicatie

E-mail is tegenwoordig het communicatiemiddel dat voor veel bedrijven de voorkeur heeft. Toch heeft e-mail ook veel nadelen, zoals direct contact, beveiliging en snelheid. Wij helpen deze nadelen de wereld uit door het gebruik van de laatste technieken. Daarnaast is integratie met uw telefoon, contactpersonen en agenda niet meer weg te denken. Door het gebruik van beveiligde verbindingen maken wij al deze functionaliteiten overal voor u beschikbaar. Dit kan op een server bij u op locatie of door de cloud diensten die wij of uw hostingprovider aanbieden. Neem contact op voor meer informatie.

 

Website

Een goede website kom je maar zelden tegen. Vaak is het niet voor iedereen meteen duidelijk, maar toch blijken websites van zelfs grotere bedrijven van goede kwaliteit te zijn. Verouderde inhoud, nieuwsberichten maanden niet aangepast, foutmeldingen tijdens het openen en onleesbaar op een mobiele telefoon. Dat zijn een paar van de vele voorbeelden. De oorzaak ligt bij de basis en daarom is het belangrijk om juist daar extra aandacht aan te besteden. Xoppa heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in geavanceerde website technieken en is bekend op alle vlakken die met een website te maken hebben. Teveel om te benoemen. Of u nu uw bestaande website wilt aanpassen of een nieuwe website wilt maken, Xoppa is voor u de meeste geschikte partner. Neem contact op voor meer informatie.

 

Webapplicaties

Een goede website beheert zichzelf. Gelukkig is dat niet helemaal waar, maar er kan veel meer automatisch dan u waarschijnlijk verwacht. Koppel bijvoorbeeld uw boekhoudprogramma aan uw website, zodat uw klanten online kunnen bestellen of u nieuwsbrieven naar uw klanten kunt versturen. Of geef uw klanten een virtueel kijkje in uw bedrijf. De mogelijkheden zijn legio en Xoppa helpt u hierbij. Wij maken een analyse van de mogelijkheden die voor u interessant kunnen zijn en verzorgen als u dat wilt het volledige proces van opzet tot onderhoud. Neem contact op voor meer informatie.